Hoquei sobre herba

La falta de punteria condemna Espanya (1-1)

Hoquei sobre herba. La selecció espanyola empata amb França en el mundial de l’India i es jugarà la classificació per als vuitens en l’última jornada davant Nova Zelanda

La selecció espanyola, amb 10 catalans a les seves files, ha empatat a un gol en la segona jornada del grup A del mundial de Bhubaneswar (Índia). Amb el punt, Espanya perd moltes opcions de ser primer de grup i s’haurà de jugar la classificació amb Nova Zelanda en el duel que disputaran dijous vinent les dues seleccions.

Contra França, el combinat estatal ha desaprofitat set penals córner i una infinitat d’ocasions. La falta de punteria ha condemnat els homes de Fred Soyez, que han vist com els gals s’avançaven amb una diana en l’equador del primer període. A partir del gol, Espanya ha posat setge a la porteria francesa però sense sort. Un monòleg sense premi durant gairebé 40 minuts. La bona defensa dels francesos ha estat determinant en els llançaments de penal córner: ni Pau Quemada, ni Pepe Romeu, ni Marc Sallés han estat capaços de batre la porteria de Thieffry. Tampoc Quique González de Castejón ha encertat a rematar un pilota franca davant del porter francès. Només Álvaro Iglesias, després d’una magnífica jugada coral del combinat espanyol, ha servit per empatar el duel .

Aleshores, tota la feina hauria pogut caure per la borda dos minuts més tard. França ha disposat d’un penal stroke però Quico Cortès, salvador, l’ha aturat i l’empat a un gol ja no s’ha mogut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)