Futbol sala

Aplicar-se des de ben aviat

Futbol sala. L’Industrias rep (19 h) el Palma Futsal a Santa Coloma, mentre que el Barça visita (21.15 h) la pista del Peníscola en uns vuitens de la copa del Rei a partit únic de molt nivell

La copa del Rei posa a prova l’Industrias Santa Coloma i el Barça Lassa ben d’hora. Els duels de vuitens de final, a partit únic, seran dues eliminatòries de molt nivell per als dos conjunts catalans vius en la competició. Els colomencs reben (19 h, Esport3) el Palma Futsal, equip de la part alta de la lliga, que era líder fins fa quatre dies i que va golejar els colomencs fa un parell de mesos (0-6). L’Industrias, que dissabte va perdre en un duel vital en la lluita per ser a la copa d’Espanya, anhela un triomf de nivell en la copa que l’ajudi a girar full. Una victòria avui donaria ales a l’equip d’Óscar Redondo, que dissabte visita la pista del Jaén amb possibilitats remotes d’acabar-se classificant per a la copa d’Espanya. El tècnic recupera Pol Pacheco, que es va perdre el darrer duel per sanció.

Per la seva banda, el Barça Lassa, líder de la lliga, visita (21.15 h, Esport3) la sempre complicada pista del Peníscola. Els valencians són un dels dos conjunts que aquesta temporada han estat capaços de guanyar al Palau Blaugrana. Andreu Plaza pot disposar de tota la plantilla excepte de Rivillos, que encara es recupera d’una lesió de llarga durada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)