Futbol sala

La manca de punteria torna a condemnar els colomencs

Futbol sala. Els d’Óscar Redondo no poden aixecar els dos gols encaixats en la primera meitat i queden eliminats de la copa del Rei

INDUSTRIAS 1 PALMA 2

INDUSTRIAS SANTA COLOMA:Cristian, Uri Santos, Corso, Albert Cardona i Ximbinha –cinc inicial–, Pol Pacheco, Verdejo, Maico, David Álvarez i Thalles.PALMA FUTSAL:Nico Sarmiento, Lolo, Joao Batista, Taffy, Mati Rosa –cinc inicial–, Diego Nunes, Lolo, Joselito, Tomaz, Catela i Paradynski.GOLS:0-1 (9’) Diego Nunes; 0-2 (13’) Catela; 1-2 (31’) Ximbinha.ÀRBITRE:García Dona i Moreno Millán.

L ’1-2 encaixat ahir contra el Palma Futsal deixa fora l’Industrias Santa Coloma de la copa del Rei. Com també ha succeït en les últimes jornades de lliga, els d’Óscar Redondo van fer mèrits per assolir un resultat millor, però els va mancar eficàcia per aixecar els dos gols encaixats en la primera meitat. Només es van poder retallar distàncies en la segona amb un gol de Ximbinha (31’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)