Futbol sala

Sense copa d’Espanya

Futbol sala. L’Industrias Santa Coloma cau derrotat a la pista del Jaén i no entra entre els vuit millors al final de la primera volta

JAÉN 4 INDUSTRIAS 1

JAÉN PARAISO INTERIOR:Iker López, Mauricio, Alan Brandi, Ramos i Rafa López –equip inicial–; Giasson, Dani Martín, Michel, Carlitos, Victor Montes i Campoy.INDUSTRIAS SANTA COLOMA:Cristian, Ximbinha, Pol Pacheco, Corso i Uri Santos –equip inicial–; Álex Verdejo.GOLS:0-1 (7’) Álex Verdejo. 1-1 (9’) Carlitos. 2-1 (15’) Ramon. 3-1 (23’) Mauricio. 4-1 (36’) Michel.ÀRBITRES:Rodrigo Miguel i Sánchez Molina. Van mostrar targeta groga a Dani Martín, Ximbinha, Corso i Cristian.

L’Industrias Santa Coloma no es va classificar per disputar la copa d’Espanya en finalitzar en la desena posició la primera volta de la lliga. Els colomencs tenien una darrera oportunitat però depenia de guanyar a la pista del Jaén, que també es jugava la classificació, i malgrat que ho van intentar no ho van aconseguir.

L’Industrias es va avançar en el minut 7 amb un gol d’Álex Verdejo, però ràpidament els andalusos van empatar i poc després es van avançar en el marcador. En la primera meitat Pol Pacheco va tenir una gran ocasió per empatar però es va arribar al descans amb el 2-1.

En la segona part el Jaén va ampliar la diferència ben aviat. Álex Verdejo va enviar una rematada al pal i els colomencs van disposar d’alguna ocasió més. Quan van fer servir el porter jugador, els locals van sentenciar.