Rugbi

En l’equip ideal de la primera volta

Rugbi. Mason (Santboiana) i García Veiga i Borghi (Barça), escollits entre els quinze jugadors més valuosos

Tres jugadors dels equips catalans de la lliga de rugbi han estat inclosos en el quinze ideal després de la disputa de la primera volta, segons les votacions que els entrenadors fan després de cada partit. Els escollits són els argentins Martín García Veiga i Tomás Borghi, del FC Barcelona, i el sud-africà Marco Mason, de la Santboiana. En una hipotètica convocatòria, també hi hauria com a suplents l’espanyol Michael Hogg (Barça) i el neozelandès Jonnathan Bentley (Sanboiana). La Federació Espanyola de Rugbi també va fer públics els noms dels cinc jugadors que aspiren al títol de MVP (millor valorats) després de les onze primeres jornades. Jonnathan Bentley, que és el novè màxim anotador de la lliga (71) ocupa la tercera posició i Tomás Borghi, la cinquena.

En les estadístiques col·lectives, la Santboiana, que és el setè classificat, és el quart equip amb més assajos (42). El Barça és setè (37), posició que també ocupa en la classificació d’equips amb més punts amb el peu (88), en què la Santboiana és vuitè (85). En les estadístiques individuals destaca el quart lloc de Lionel Tauli (Santboiana) en la classificació de jugadors amb més assajos (7). El blaugrana amb més assajos és Martín García Vega, amb 5 i el novè lloc en la classificació. Entre els anotadors amb el peu destaca el desè lloc de Jonnathan Bentley, amb 51.

El degà, afectat per les lesions

La Santboiana jugarà diumenge (12.30 h) al camp d’El Salvador l’últim partit abans de les vacances de Nadal. Ho farà, però, condicionat per les nombroses baixes a causa de les lesions. Fins a set jugadors no podran ser convocats per l’entrenador Ricardo Martinena: Josep Balsalobre, Josep Puigbert, Álex Palomo, Nil Baró, Pau Barberó, Fede González i Marco Mason. De tots ells, només Álex Palomo serà baixa de llarga durada. El 5 de desembre va ser operat del tendó del bíceps del braç esquerre. La seva reaparició no arribarà fins al mes d’abril. La bona notícia és que la Santboiana podria recuperar aquest cap de setmana Oriol Pujol i Dean Rossouw.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)