Handbol

El Bordils torna a la feina

Handbol. Sergi Catarain encara la segona part del curs amb lesionats a punt de tornar i pendent del duel amb el Sagunt, que es podria ajornar

El primer equip del Bordils va tornar ahir als entrenaments després del parèntesi nadalenc –del dia 19 a Sant Esteve– i pendent de si el que havia de ser el primer partit del 2019, el 12 de gener al Blanc i Verd contra Port Sagunt, s’ajorna per la convocatòria d’un jugador de l’equip que va baixar el curs passat d’Asobal a la selecció estatal júnior.

Sergi Catarain ja va disposar de Marc Prat, recuperat del tot de la lesió al colze que arrossegava. Una circumstància, estar al cent per cent, en la qual es podria trobar la setmana que ve Sergi Mach. Arnau Palahí, en canvi, pot estar encara tres o quatre setmanes de baixa abans de deixar enrere les molèsties que arrossega, i Gerard Farrarons es troba en el tram final de la seva recuperació, que permetria l’esquerrà tornar a jugar i debutar aquesta temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)