Esquí

Núria Pau no acaba la primera ronda a Zagreb

Esquí alpí. L’esquiadora de Ribes de Freser feia el seu debut en copa del món

Núria Pau no ha pogut finalitzar la primera mànega de l’eslàlom de Zagreb, prova amb la qual ha fet el seu debut en la copa del món d’esquí alpí. L’esquiadora de Ribes de Freser, amb el dorsal 62, ha estat una de les onze esquiadores que no ha acabat el recorregut. Dimarts que ve té previst disputar la segona prova de la copa del món de la seva carrera, l’eslàlom de Flachau (Àustria).

La victòria en la prova croata se ’ha endut la gran favorita i dominadora absoluta de la competició, la nord-americana Mikaela Shiffrin. En la primera mànega s’ha distanciat de les seves rivals amb un temps de 59.70, 1.15 i 1.34 menys que la suïssa Wendy Holdener i l’eslovaca Petra Vlhova, segona i tercera, respectivament. El marge assolit li ha permès encarar la segona mànega sense necessitat de forçar. Shiffrin l’ha acabat en la segona posició (1:01.39), només superada per Vlhova (1:01.30), i va sumar un temps total de 2:01.09. L’eslovaca (a 1.25) finalment ha escalat fins al segon lloc del podi i Holdener (a 1.75) va completar el podi.

Amb aquesta victòria, la novena de la temporada i la 52a de la seva carrera en la copa del món, Mikaela Shiffrin es posa amb 1.214 punts i continua liderant amb comoditat la general de la copa d’aquesta competició per davant, també, de Vlhova (748) i Holdener (514). La nord-americana també domina la classificació de les especialitats d’eslàlom i supergegant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)