Atletisme

Guerrero estrena la campanya ‘indoor’

Atletisme. La banyolina competirà demà en els 1.500 m del Gran Premi de València. Maria Vicente farà tres proves

Després de les victòries en el relleu mixt de l’europeu de cros a Tilburg i en el The Simplyhealth Great Stirling XCountry a Edimburg, la banyolina Esther Guerrero (New Balance) ja és a punt per estrenar-se en la campanya de pista coberta. Serà demà en el Gran Premi de València, on competirà en els 1.500 m al costat de dues grans especialistes en la distància, la castellana Marta Pérez i la gallega Solange Pereira. El gran repte de la temporada hivernal és guanyar-se una plaça per a l’europeu, que es disputa entre l’1 i el 3 de març a Glasgow.

També serà a València l’hospitalenca Maria Vicente (Nike), que competirà en una triatló composta pels 60 m tanques, el llançament de pes i el salt d’alçada. La doble campiona europea sub-18 ja es va estrenar la setmana passada en un control a Sabadell, on va acreditar 7.82 en 60 m i 6,16 m en llargada. Altres atletes catalans que figuren entre els inscrits en la reunió valenciana són el lleidatà Aleix Porras (400 m), que sorprenentment ha quedat fora de la llista del campionat Unió Mediterrània de Miramas, i la veterana vallesana Montse Mas (3.000 m). Qui de moment no podrà competir és el fenomen reusenc Abdessamad Oukhelfen, que ja té la nacionalitat espanyola, però que una ruptura en el soli en la Cursa dels Nassos ha obligat a reposar.

Adel Mechaal debutarà a Boston

El palamosí Adel Mechaal (New Balance), que aquest hivern té el propòsit de defensar el títol europeu de 3.000 m assolit el 2017 a Belgrad, debutarà en aquesta mateixa distància el 26 de gener a Boston, en la primera de les sis reunions que conformen el circuit de pista coberta de la IAAF.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)