Futbol sala

Comiat amb victòria

Futbol sala. L’Industrias es retroba amb el triomf set partits després abans de traslladar-se a Badalona per les obres del Pavelló Nou

INDUSTRIAS 4 SARAGOSSA 2

INDUSTRIAS:Feixas, Santos, Pacheco, Corso, Ximbinha –cinc inicial–, Mario, Cardona, Álvarez, Verdejo Thalles i Maico.SARAGOSSA:Bernad, Retamar, Chicho, Tejel, Felipe –cinc inicial–, Villanueva, Tabuenca, Esteban i Modrego.GOLS:1-0 (5’) Ximbinha. 2-0 (10’) Pacheco. 2-1 (11’) Tejel. 2-2 (17’) Esteban. 3-2 (33’) Ximbinha. 4-2 (37’) Verdejo..ÀRBITRES:Martínez i Velasco.

L’Industrias s’ha endut el triomf contra el Saragossa en l’últim partit dels colomencs al Pavelló Nou i abans del trasllat temporal d’un any i mig al Palau Olímpic de Badalona. Els d’Òscar Redondo han sumat els tres punts gràcies a un doblet de Ximbiha i als gols de Pacheco i Verdejo. El triomf ha servit l’equip per retrobar-se amb la victòria set partits després.

L’Industrias ha portat el pes del partit des del principi i això s’ha traduït en el primer gol de Ximbinha (5’). Després d’un xut al pal dels visitants Pacheco ha fet el 2-0 de penal però just després Tejel ha fet el 2-1. Els locals han jugat després els seus millors minuts però abans del descans Esteban ha empatat.

En el segon temps hi ha hagut un intercanvi de cops, amb protagonisme per a Feixas, que ha fet aturades de mèrit abans que Ximbinha hagi clavat a l’escaire la pilota per fer el 3-2. Amb els visitants oberts, Verdejo ha sentenciat (4-2).