El Bordils suma un punt a la pista del Santoña

Handbol. Guanyava en l’últim minut, però els locals han aprofitat la superioritat numèrica per força l’empat a 26

El Bordils ha arrencat un empat a la pista del Santoñoa (26-26) en un partit molt intens que no s’ha decidit fins als últims segons. Els de Sergi Catarain havien començat la primera part amb una gran superioritat (4-8, 10’), però els locals han reaccionat després d’un temps mort i han arribat al descans dominant el marcador (16-14). El domini del Santoña ha continuat en els primers minuts de la represa, però el Bordils, amb una gran intervenció de Jordi González a la porteria, la conducció d’Esteve Ferrer i els gols de Sergi Mach ha recuperat el control del partit (23-22) a deu minuts del final. El Bordils ha conservat l’avantatge, però a 50 segons del final (25-26) ha quedat amb cinc jugadors de camp per exclusió de Xicu Reixach. Javi García, el millor jugador del Santoña avui, ha fet el gol de l’empat a la primera oportunitat. Esteve Ferrer ha fet falta en atac en la jugada següent i els locals han tingut encara cinc segons per buscar el gol de la victòria –i amb un altre jugador del Bordils, Uri Márquez, exclòs–, però han fallat el llançament i el partit ha acabat amb empat a 26.