Handbol

Xavi Pascual carrega contra la federació danesa

Handbol. El tècnic del Barça, taxatiu: “Encara esperem que ens informin que Mortensen té el menisc trencat. La seva gestió de la lesió ha estat una merda”

Com era d’esperar, el tècnic del Barça Lassa, Xavi Pascual, es va despatxar a gust sobre com la federació de Dinamarca havia gestionat la lesió del seu jugador Casper Mortensen, que amb el menisc del genoll esquerre trencat haurà de passar per la sala d’operacions el pròxim 8 de febrer. “Ja poden ser campions del món, però la seva gestió de la lesió de Mortensen ha estat una merda.” Clar com l’aigua.

El tècnic blaugrana entén que les lesions formen part del joc, i més en una competició de l’exigència i la càrrega de partits del mundial, però subratlla la importància de tenir una bona comunicació i un bon tracte amb els clubs d’origen dels jugadors. En aquest sentit, denuncia: “Encara estem esperant que algú de la federació danesa ens comuniqui que tenim un jugador lesionat pel que resta de la temporada, i això em sembla que és una cosa força greu.” Pascual fa el següent relat dels esdeveniments: “Va ser el jugador qui ens va comunicar que tenia una problema amb una lesió. Ningú de la federació es va posar en contacte amb nosaltres. En Casper ens va explicar que li van fer una ressonància, ens va passar dues imatges, però que el metge li havia receptat antiinflamatoris i que en deu dies ja estaria bé.” Amb aquestes explicacions, el tècnic blaugrana no entén com és que Mortensen va jugar més de 40 minuts contra Hongria només tres dies després d’haver-se lesionat en el partit contra Tunísia. “L’únic que volem és que ens comuniquin si un jugador està lesionat, però sobretot que no ens el facin jugar si no està en condicions. Al jugador també li ha caigut una castanya perquè ell ha de ser responsable del que fa i qui pitjor ho passarà és ell perquè es perdrà tota la temporada. Per educació, el mínim exigible és una trucada al club o un correu electrònic, tal com fan quan ens convoquen els jugadors”, sentencia. El tècnic del Barça encara no entén com ningú de la federació danesa va veure l’abast real de la lesió des del primer dia. Vist l’èxit del diagnòstic, el jugador es va fer una revisió a Dinamarca de manera privada, fora de la federació.

A diferència del cas de Mortensen, el club blaugrana sí que ha estat en contacte amb els altres dos damnificats del mundial i n’ha tingut en tot moment la informació de les lesions: Cedric Sorhaindo, per part de la federació francesa, i Aron Pálmarsson, per part de la islandesa. El pivot francès té una lesió miotendinosa i s’estarà vora sis setmanes de baixa, i el central islandès té tocat l’adductor de la cama dreta i el temps previst de recuperació és de tres setmanes.

Volen un extrem esquerre

Amb aquest panorama, Pascual no amaga que busquen un extrem esquerre de qualitat en el mercat per cobrir la baixa de llarga durada de Mortensen. En aquest cas, quedarien exclosos els que estiguin jugant la lliga de campions. Mentrestant, el tècnic haurà de confiar en jugadors del filial i, concretament, en el seu fill Àlex Pascual, que avui contra l’Alcobendas en la represa de la lliga Asobal (19 h al Palau) tornarà a anar convocat amb el primer equip. També figura en la llista el central alemany del Barça B Juri Knorr.

INDIGNAT

L’únic que volem és que ens comuniquin si un jugador està lesionat, però sobretot que no ens el facin jugar si no està en condicions
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)