Atletisme

El Barça, rei de copes

Atletisme. L’equip masculí suma el dissetè títol en pista coberta i el femení obté el subcampionat

L’equip masculí del Barça ja té disset títols de la copa d’Espanya de clubs en pista coberta al seu palmarès. Ahir, a Sant Sebastià, va segellar el tercer de consecutiu, el cinquè de les últimes sis edicions, amb més claredat de la que es preveia. El conjunt blaugrana ja va arribar al relleu de 4x400 m, l’última prova, com a campió, però tot i així va segellar el setè triomf de les tretze proves que formen el programa. Entre els vencedors va destacar el santcugatenc Dídac Salas, que va rebre el guardó a la millor marca de la competició. El deixeble d’Alberto Ruiz es va enlairar per sobre de 5,45 m en perxa i a punt va estar de sobrepassar el llistó a 5,65 m, que hauria suposat la mínima per a l’europeu de Glasgow.

Rècord de Bestué (23.67)

La copa de clubs femenina va ser molt més ajustada i el València, el dominador de la competició, va haver de segellar el triomf en el relleu, amb únicament dos punts de marge sobre el Barça i quatre sobre el Playas de Castelló. L’AA Catalunya es va classificar en cinquena posició. El Barça només va assolir un triomf parcial, però va ser sonat. Jaël Bestué va evidenciar el seu dolç moment de forma amb la victòria en els 200 m, en què va establir una nova plusmarca espanyola sub-20 i l’absoluta catalana (23.67), que des de diumenge compartia amb Estela García. Maria Vicente, que competia amb el Barça per l’acord de filiació amb Nike i per la seva condició de sub-23, va ser segona en llargada (6,24 m) i es va quedar a un centímetre de la seva plusmarca catalana indoor.

Homes
1r FC Barcelona 94
2n Playas Castelló 79
3r Real Sociedad 68
4t Atletismo Numatino 58
5è Tenerife CajaCanarias 45
6è Alcampo Scorpio 71 41
7è AD Marathon 41
8è Fent Camí Mislata 40
Dones
1a València Esports 79
2n FC Barcelona 77
3r Playas Castelló 75
4t Pamplona Atlético 54
5è AA Catalunya 49
6è At. San Sebastián 48
7è Super Amara BAT 43
8è AD Marathon 41
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)