Handbol

La Roca estronca la bona ratxa del Sarrià

Handbol. L’equip de Pere Coll ha estat catorze jornades consecutives sense perdre, però ahir va caure a la pista vallesana

LA ROCA 29 SARRIÀ 23

BM LA ROCA:Catafal (2), Sánchez (9), Puig (4), Pérez (1), Bosch, Ferrer, Casas, Montserrat (5), González, Manzano (3), Mainar (1), Castillo (1), Gesa, Garcia, Blanco i Castillo (1).UE SARRIÀ:Guitart, Fina, Arnau (5). Ballester (1), Jiménez (1), Esain, Tserno, Mariscal (4), Moreno, Rovira, Lozano (8), Serrano, Torres (3). Teixidor (1) i Vicente.PARCIALS:4-1, 4-3, 7-4, 8-4, 10-5, 13-6; 14-8, 17-11, 20-13, 23-13, 26-18 i 29-23.ÀRBITRES:Manrique i Molina.

La Roca va estroncar una ratxa de catorze jornades sense perdre del Sarrià. L’última derrota de l’equip de Pere Coll es remuntava al partit contra aquest mateix equip en la primera volta (26-27). Els vallesans van sortir molt intensos a la pista i es van beneficiar de les errades en els llançaments del Sarrià. “Fa uns quants partits que no juguem tan fluids”, va valorar el tècnic del Sarrià. La setmana passada el Sarrià va empatar a casa contra el Sant Quirze (que avui juga el seu partit de la dinovena jornada). La setmana que ve tornarà a tenir un partit difícil en rebre a casa el Mataró, tercer classificat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)