Esquí

Núria Pau debuta demà en el seu primer mundial

Esquí alpí. L’esquiadora de Ribes de Freser, que aquest any ja s’ha estrenat en la copa del món, disputarà el gegant a Are (14.15 i 17.45 h). Àlex Puente farà la qualificació del gegant masculí (10 h i 13.30 h)

Nova passa endavant en la carrera de Núria Pau. L’esquiadora de Ribes de Freser, que a principi d’any ja va debutar en una prova de la copa del món, farà demà dijous la seva estrena en un mundial. Serà en la prova de gegant, que es disputarà a les 14.15 h (primera mànega) i les 17.45 h (segona mànega). Els últimes dies, la ripollesa, que divendres també farà la qualificació de la prova d’eslàlom (10 i 13.30 h) ha realitzat diversos entrenaments a l’estació sueca per ultima la seva preparació. Pau va quedar a només 62 centèsimes de classificar-se per a la segona mànega del gegant de Kronplatz, una de les tres proves de la copa del món que ha disputat.

També demà, l’aranès Àlex Puente disputarà la qualificació del gegant masculí (10 i 13.30 h). La final es farà divendres (14.15 i 17.45 h). L’aranès, que tampoc havia disputat mai un mundial, també participarà dissabte en la qualificació de la prova d’eslàlom, juntament amb l’osonenc Quim Salarich (10 i 13.30 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)