Patinatge

Títol català per al CPA Girona

Patinatge artístic. Va superar clarament el CPA Olot en el grup de xou grans

El CPA Girona va guanyar el campionat de Catalunya de grups de xou grans per primera vegada en la seva història, i va trencar l’hegemonia del CPA Olot, que s’havia emportat el títol de campió en els darrers setze campionats catalans de manera consecutiva. En aquesta ocasió el conjunt olotí va ocupar el segon lloc.

El conjunt gironí va fer una bona actuació, tot i tenir un parell de caigudes, i va rebre una puntuació total de 90,5, amb set de les deu notes per sobre dels 9 punts. El CPA Girona va ser l’últim a actuar dels nou conjunts participants i va superar tots els seus rivals. El CPA Olot va ocupar el cinquè lloc en l’ordre de sortida i no va tenir una actuació afortunada. També va patir un parell de caigudes i a la patinadora que havia de fer el ball final se li va trencar una de les ales del vestit i va haver d’acabar l’actuació amb l’ala a la mà. El conjunt olotí no va rebre cap nota de 9 punts –el millor un 8,9–; i va sumar un total de 86 punts, per ocupar el segon lloc final. El podi el va completar el PA el Masnou, que va arribar als 84,7 punts i va ser l’altre equip que va tenir una nota superior al 9, amb un 9,3. La quarta posició va ser per al Reus Deportiu, que competia a la seva ciutat, i que va arribar als 82,6 punts de nota final.

PRIMER DEL GIRONA

Va trencar la ratxa de setze títols consecutius del CPA Olot
Grups de xou grans
1r. CPA Girona 90,5 punts
2n. CPA Olot 86 punts
3r. PA El Masnou 84,7 punts
4t. Reus Deportiu 82,6 punts
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)