Handbol

Més a guanyar que a perdre

Handbol. El Bordils, que ha aconseguit tres victòries en els últims quatre partits, vol traslladar el seu bon rendiment a casa a la pista del Zamora, equip que persegueix el retorn a l’Asobal

El Bordils afronta aquesta tarda (19.30 h) un partit duríssim a Zamora, un rival que la temporada passada jugava a l’Asobal i que no ha perdut cap partit a casa. Els gironins, a més, mantenen les baixes de Palahí i Prat i tenen el dubte de Sergi Mach, jugador determinant en els seus esquemes ofensius. Tampoc viatjaran, com és habitual, Combis i David Masó. Malgrat tot, l’entrenador de l’equip, Sergi Catarain, no llança la tovallola: “És un equip professional que té molta pressió perquè vol pujar i les coses no els estan sortint bé. Crec que tenen alguns dèficits en el joc col·lectiu i si sabem aturar el seu jugador franquícia, Octavio Magadán, que marca molt la diferència en atac, tindrem alguna possibilitat.”

Una victòria a Zamora seria un cop a la taula brutal per al Bordils, que entraria en el top 8 al davant del mateix equip castellà, que ha encadenat tres partits sense guanyar. Els gironins, en canvi, han sumat tres victòries en els últims quatre partits i s’han allunyat de la zona de descens (4). L’última victòria a domicili del Bordils va ser el 19 de gener passat en el derbi contra el Sant Martí Adrianenc (26-27).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)