Handbol

Venuts a Zamora

Handbol. El Bordils nota les baixes en el desplaçament a la pista d’un rival directe i encaixa la segona derrota de l’any (34-24)

El Bordils ha encaixat la segona derrota de l’any a la pista del Zamora, un dels seus rivals directes en la part mitjana de la taula. Tot i que han començat el partit dominant (0-3, 4’), el Bordils s’ha vist superat pels rivals quan aquests han aconseguit afinar la seva defensa. Les baixes del Bordils li han restat recursos en atac. En defensa, a més, ha patit la baixa de Jordi González, que s’ha lesionat al genoll a trenta segons del final de la primera part (17-11). David Mach l’ha substituït en la segona, en la qual el Bordils ha anat a remolc del Zamora. Tot i que ha aconseguit retallar la diferència a tres gols (20-17, 40’) i ha tingut una jugada per posar-se a dos amb 21-18, els locals han tallat la reacció del Bordils (24-18, 44’) i han recuperat els sis gols d’avantatge. El Bordils, amb moltes pèrdues de pilota i gens eficient en defensa, ha acabat abaixant els braços fins a encaixar el 34-24 definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)