Esport i política

Llum verda al programa per a la preparació de la candidatura Pirineus-Barcelona 2030

El Govern de la Generalitat ha aprovat aquest migdia la creació del Programa per a la preparació de la candidatura de Catalunya per als Jocs Olímpics i Paralímpics d’Hivern Pirineus-Barcelona del 2030. L’actual secretari general de l’Esport i l’Activitat Física, Gerard Figueras, exercirà la direcció d’un programa que té com a objectius l’intercanvi d’informació i experiències en l’àmbit de l’esport –i en especial en relació a les competicions esportives de caràcter internacional–, l’anàlisi dels reptes que representa per a Catalunya la presentació d’una candidatura olímpica i aprofitar l’expertesa tècnica dels organismes i entitats de la Generalitat sobre els esdeveniments esportius competitius. També treballarà per coordinar la col·laboració amb altres administracions públiques, entitats, organismes i agents socials, esportius i territorials que s’adhereixin al projecte olímpic.

“Amb la preparació d’aquest programa el que es vol és donar la màxima transcendència a l’avaluació d’aquesta potencial candidatura. Fer un pas endavant per si al final el Govern, conjuntament amb les altres administracions i el territori, decideix tirar-la endavant i aconseguir que la nominació tingui el millor èxit possible”, ha comentat la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Elsa Artadi, que també ha destacat que es treballarà per una proposta “basada en uns Jocs que s’adaptin al territori i no al revés.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)