Tennis taula

Gàlia Dvorak aspira al setè títol estatal

Tennis de taula. La gironina Sofia-Xuan Zhang serà una de les principals rivals de la maresmenca a Guadalajara

L’olímpica Gàlia Dvorak (CN Mataró, 1988) aspira aquesta setmana a Guadalajara a sumar el seu setè títol individual de campiona d’Espanya absoluta, fet que l’igualaria amb Ana María Godes i Pilar Lupón com a segona jugadora amb més ors rere Montserrat Sanahuja, que en té vuit. La mataronina s’estalviarà la fase prèvia i entrarà directament en el quadre final on es trobarà les seves principals rivals, la gironina Sofia-Xuan Zhang (CT Calella) i la internacional Maria Xiao, triple campiona d’Espanya entre el 2014 i el 2016.

En la categoria masculina Marc Duran (CT Les Borges) intentarà reeditar el triomf del 2015. El seu principal rival tornarà a ser Carlos Machado, que el va derrotar en la final de l’any passat i que acumula onze títols en la categoria individual.

Les finals individuals masculina i femenina es jugaran divendres. Durant tota la setmana també es decidiran els diferents títols de dobles i per equips.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)