Esport i política

El programa INSERsport creix i ja s’estén a 14 federacions

Un total de 14 federacions esportives i 280 joves participen en la tercer edició de d’INSERsport, el programa que fomenta mitjançant cursos la formació esportiva, la inserció laboral, la paritat i els hàbits saludables entre els joves amb risc d’exclusió social. Gerard Esteva, president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) ha encapçalat avui l’acte de presentació del programa juntament amb representants d’altres institucions que també hi col·laboren actívament, com Maite Fandos, diputada d’Esports de l Diputació de Barcelona, i Susana Algarra, directora de Banca d’Institucions de CaixaBank. En total hi ha 45 les institucions del tercer sector social que participen en un projecte que s’estén pel territori català. De fet, són cinc els municipis on es desenvoluparan les formacions: Sabadell, Terrassa, Sant Adrià de Besòs, Premià de Dalt i Barcelona.

La tercer edició de d’INSERsport creix pel que fa al número de federacions implicades, que passa de les 10 inicials a 14: Bàsquet, Vòlei, futbol, futbol sala, beisbol, subaquàtiques, lluita, paralítics cerebrals, hoquei, esgrima, excursionistes, handbol, judo i patinatge. Els joves que viuen situacions complexes a nivell social són els protagonistes del programa, que vol facilitar la inserció al teixit social aprofitant l’esport.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)