Handbol

El Barça jugarà contra el Puente Genil, i el Granollers contra l’Ademar en la copa

Handbol. Els dos equips catalans transiten per parts diferents del quadre en la final a vuit que es disputarà a Alacant del 5 al 7 d’abril

El Barça Lassa començarà la defensa del títol de copa del Rei contra el Puente Genil, el divendres 5 d’abril, segons el sorteig que s’ha portat a terme aquest migdia a Alacant. El bombo no ha estat tant favorable per al Fraikin BM Granollers, ja que se les heurà amb l’Ademar de Lleó, l’altre cap de sèrie. En tot cas, el Barça i el Granollers no s’enfrontarien fins a una hipotètica final, ja que transiten per parts diferents del quadre.

Si el Barça supera el Puente Genil es jugaria l’accés a la final contra el vencedor entre el Logronyo la Rioja i el Quabit Guadalajara. Al seu torn, si el Fraikin BM Granollers surt victoriós dels quarts de final, jugaria les semifinals contra el vencedor del duel entre el Bidasoa Irún i el Liberbank Cuenca. Tots els partits es disputaran al pavelló Pitiu Rochel d’Alacant, del 5 al 7 d’abril.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)