Futbol sala

Adolfo es lesiona i estarà tres o quatre setmanes de baixa

Futbol sala. El colomenc del Barça Lassa es perdrà el derbi català contra l’Industrias Santa Coloma que es jugarà aquest diumenge

El Barça Lassa tindrà una baixa important per a les properes setmanes, ja que Adolfo s’ha lesionat i estarà de baixa tres o quatre setmanes. El colomenc té una ruptura fibril·lar al recte femoral de la cuixa esquerra i no podrà jugar el derbi català d’aquest diumenge contra el seu ex equip, l’Industrias Santa Coloma. També es perdrà alguns partits més de la primera divisió, tot i que s’espera que ja estigui recuperat per la gran cita de la final a quatre de la UEFA Futsal Champions League que es disputarà del 26 al 28 d’abril.

Per aquest derbi català segueix de baixa per lesió Aicardo mentre que Marcenio millora de les seves molèsties al turmell dret i en aquests moments és dubte, en espera de veure com evolucionarà durant la setmana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)