Esquí

Doble podi per a Arianna Vilar a l’estatal

Esquí alpí. Plata en la modalitat eslàlom i bronze en la combinada a la categoria sub-16 per a l’esquiadora de Vilablareix

Arianna Vilar no va faltar a la cita amb els podis en el campionat estatal sub-16 i sub-14 d’esquí alpí disputat a La Molina, que era la darrera de la copa estatal Audi, en el qual els esquiadors dels equips catalans van aconseguir pujar en tretze dels catorze podis que hi havia .

Arianna Vilar (MLEC) va ser subcampiona estatal sub-16 d’eslàlom. Un segon lloc que permetria l’esquiadora de Vilablareix pujar també al podi en la combinada –compten els resultats del súper gegant i d’una màniga de l’eslàlom–, en la tercera posició i darrera la també esquiadora de l’LMCE Georgina Tarragó.

La presència de Vilar als podis estatals es remunta al 2014 quan es va confirmar com la millor promesa de l’esquí gironí en quedar subcampiona de l’eslàlom gegant del trofeu Pitarroy (Cerler), considerat el campionat d’Espanya oficiós de les categories de 8 a 12 anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)