Handbol

La primera qualificació

Handbol. El Bordils busca, a O Rosal (17 h), posar fi a la mala ratxa de resultats contra el penúltim, el Novás, a dos partits de l’aturada de 15 dies

David Mach, amb fractura al radi, s’afegeix a la llista de baixes del Bordils, en què figuren per lesió Prat i Moreno. Uri Márquez es va acomiadar del Blanc i Verd la setmana passada –Ferran Pou puja al primer equip amb fitxa de Plata– i Sergi Mach, Palahí, Ferrer i Vilanova arrosseguen molèsties musculars de diversos graus. Sergi Catarain tampoc sabia fins ahir a la nit si avui tindria Masmiquel i Masó amb l’equip a O Rosal (17 h). Que amb les baixes i quatre derrotes seguides el Bordils no sigui un dels tres que baixaria si acabés la lliga... “Si no sumem no baixem i és possible que no entrem en descens. I si ho fem no seria definitiu. I al revés, si sumem seria molt positiu”, diu el tècnic en la prèvia del duel a la pista del penúltim, aquesta tarda, a qui té a tres punts (i el 35-32 a Bordils).

“De pressió tenim la justa, la que ens posem nosaltres mateixos perquè ningú ens està pressionant”, afirma l’entrenador, que reconeix: “Quan entres en un cercle viciós o negatiu és difícil sortir-ne. I l’única manera és sumant algun punt en aquests dos.” Es refereix, Cata, al partit d’avui i al de dissabte que ve a casa amb el Torrelavega –segona quali–, abans d’una aturada de dues setmanes i cinc jornades que seran decisives, després, passi el que passi abans. Sí que seria diferent arribar-hi amb sis desfetes seguides i no havent sumat des del 23 de febrer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)