Esquí

Marta Garcia és cinquena en la cursa vertical de l’última prova de la copa del món

Esqui de muntanya. Clàudia Galícia, aspirant al títol absolut, ocupa la setena posició, mentre que entre els nois Oriol Cardona finalitza el 21è i Marc Pinsach el 24è

L’osonenca Marta Garcia ha ocupat la cinquena posició de la cursa vertical de l’última prova de la copa del mon que s’està disputant a Madonna di Campiglio. Marta Garcia ha finalitzat la prova amb un temps de 31:10 i ha quedat per davant de l’osonenca Clàudia Galícia, aspirant al títol absolut, que ha acabat en la setena posició amb 31:40. La victòria ha sigut per la francesa Axelle Gachet amb 28:56 que ha tret gairebé un minut a la segona classificada, la suïssa Victoria Kreuzer (29:47). Ha completat el podi l’italiana Alba De Silvestro (30:39).

En la cursa masculina el banyolí Oriol Cardona –que ahir va guanyar la prova de l’esprint–, ha ocupat la 21a posició amb un temps de 26:16 en aquesta cursa vertical, mentre que el cassanenc Marc Pinsach ha estat el 24è amb 26:39. La victòria ha sigut pel suís Werner Marti amb 24:31, mentre que el podi l’han completat dos esquiadors italians, Robert Antonioli (24:44) i Michele Boscacci (24:53).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)