Handbol

Comença la recta final

Handbol. El Bordils, sense Farrerons i Palahí, vol aprofitar el factor pista per fer un pas més cap a la permanència contra un rival, el Torrelavega, que lluita per l’ascens a l’Asobal

El Bordils afronta sense angoixa i amb la motivació intacta els últims sis partits de lliga conscient que té la permanència, una temporada més, a la mà. Avui arriba un altre obstacle, i de pes, al Blanc-i-verd, el Torrelavega (18 h), equip en plena forma i que lluita per jugar la fase d’ascens. “En tota la temporada no hem estat en cap moment en zona de descens i això ens dona certa tranquil·litat; la motivació està intacta malgrat alguna petita davallada que hem tingut”, explica l’entrenador, Sergi Catarain.

El principal maldecap torna a ser la baixa d’Arnau Palahí, que no s’acaba de recuperar de la lesió al colze. A aquesta baixa s’hi afegeix la de Farrerons, lesionat la jornada anterior a l’abductor. L’equip confia en el factor pista per desbancar un rival que, en qualsevol cas, no ho posarà fàcil: “És un dels equips més professionalitzats de la lliga i un dels més ben preparats físicament. Això els permet jugar a un ritme altíssim. La seva transició és letal. L’haurem de saber parar des del principi, perquè aquesta és la millor arma que té qualsevol equip que vulgui tenir possibilitats contra ells.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)