Rugbi

El Barça remunta i venç en la segona meitat (26-31)

Rugbi. Supera un 21-7 al camp del Complutense i es manté en el ‘play-off’

El Barça va remuntar al camp del Complutense Cisneros i va sumar una important victòria per 26-31 que el manté en la zona de play-off, ocupant la cinquena posició. Els blaugrana també van sumar un punt de la bonificació ofensiva per haver anotat quatre assajos. La lluita per les darreres places per jugar pel títol estan molt disputades i es decidiran en la darrera jornada, en què el Barça juga a casa contra La Vila.

Els blaugrana no van estar encertats en la primera meitat i van encaixar tres assajos. Bautista Guemes va aconseguir els únics punts del Barça en anotar un assaig i aconseguir també la transformació. Al descans s’hi va arribat amb un clar 21-7 per al conjunt madrileny. En la segona part, els blaugrana van estar molt encertats i van capgirar completament el resultat anotant 24 punts consecutius que els va situar amb un 21-31. Els blaugrana van anotar tres assajos més gràcies a Felipe Alegría, Tomas Borghi i Franco Velarde, mentre que Bautista Guemes va anotar un cop de càstig i va aconseguir les tres transformacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)