Més esport

Laura Bechdejú acaba 16a en la final del concurs complert de l’europeu

Gimnàstica artística. La gironina del Salt GC fa una gran actuació i suma 50.599 punts. Joel Plata (Sant Boi) ocupa el lloc 18 en la final dels nois

Laura Bechdejú (Sant GC) ha finalitzat en una brillant 16a posició la final del concurs complert de l’europeu que s’està disputant a la ciutat polonesa de Szczecin. La gimnasta gironina s’havia classificat per la final amb la 25a millor puntuació (50.032) i en la final s’ha mostrat molt segura en els quatre aparells i ha arribat fins als 50.599 punts. La mallorquina Cintia Rodríguez, que va ser la 18a en la classificació, no ha estat encertada, ha fallat en dos parells, i ha acabat la 21a amb 48.766 punts. Laura Bechdejú ha començat amb una nota de 12.200 en el terra i després ha aconseguit la seva millor puntuació en el salt amb 13.266. Després de les asimètriques (13.100) la gironina s’ha situat en l’onzena posició provisional. El seu últim aparell ha sigut la barra i els 12.033 punts l’han situat en la 16a plaça final.

Joel Plata (Sant Boi) ha tingut una gran actuació en la final del concurs complert de l’europeu i ha ocupat la 18a posició final amb un total de 79.897 punts. El gimnasta català ha millorat en els sis aparelles les puntuacions que va aconseguir en la qualificació on va finalitzar en el 27è lloc amb 78.599 punts. Això el va situar com a segon reserva i avui ha pogut disputar la final dels 24 millors.

Joel Plata ha començat amb 11.833 en el cavall amb arc i després ha seguit millorant en les anelles amb els 13.366 i ha fet la mateixa puntuació de 13.566 en el salt i les paral·leles que el mantenien en el lloc 24. En els dos darrers aparelles ha sigut quan ha pujat posicions. En la barra ha aconseguir la seva millor puntuació de la jornada amb 13.800 i ha tancat la competició en el terra amb 13.766, aconseguint el 18è lloc amb 79.897 punts.