El Bordils s’assegura la permanència (19-18)

Handbol. La victòria sobre el Cisne, amb un gol de Pep Reixach al contraatac a 1:20 per acabar, fa que la salvació en el sisè curs a plata sigui un fet al Blanc i Verd

L’Handbol Bordils té la seva sisena permanència a plata a la butxaca, després del triomf 19-18 d’aquest vespre al Blanc i Verd en un partit igualadíssim que els locals han començat 1-5 avall. Amb els canvis en defensa, l’equip de Sergi Catarain ha pogut empatar a 9 abans del descans mitjançant Esteve Ferrer i tenir el primer avantatge a la segona part gràcies a David Masmiquel (10-9) màxima golejador local (5) i autor dels tres primers gols per als del Blanc i Verd a la represa (12-12). Canyigueral ha donat dos avantatges més al Bordils (14-13 i 16-15) abans que Masmi empatés el duel a 18 a 3:16 pel final i Pep Reixach marqués el gol del triomf en una contra a 1:20 per acabar. Jordi González encara ha aturat un llançament del Cisne des de l’extrem, al darrer instant.

El Bordils té ara 24 punts i 4 de marge respecte l’equip que marca el descens, Agustinos, que juga demà.