Handbol

Al Port de Sagunt, amb la feina feta

Handbol. El Bordils visita el segon classificat sense necessitat de patir per conservar la categoria

El Bordils afronta l’últim desplaçament de la lliga, al Port de Sagunt, sense necessitar de patir per la permanència a plata. Després de l’ajustada victòria de la setmana passada contra el Cisne (19-18), les combinacions perquè no es produeixi semblaven tan remotes que ni l’entrenador Sergi Catarain es volia trencar el cap per calcular-les. L’endemà, amb calma, les va buscar totes: “Em surt que matemàticament estaríem salvats.” Sigui com sigui, amb possibilitats de triples i quàdruples empats, la categoria es dona per salvada a dues jornades del final de campionat. La setena temporada en la segona màxima competició de l’handbol espanyol serà una realitat.

La visita al Port de Sagunt, amb tota la corrua de baixes habituals en els desplaçaments, es podrà afrontar amb els ànims alleugerits. Sobretot tenint en compte que els valencians s’hi juguen el segon lloc de la temporada regular, amb el qual s’assegurarien organitzar el sector d’ascens a casa.

Al Bordils només li queda ser competitiu i donar bona imatge fins al final: “Aquesta és la idea, ho hem aconseguit clarament fins ara i ho demostrarem fins al final.” L’equip hi arriba extremament minvat. No hi seran els habituals que per motius laborals no van als desplaçaments ni tampoc el lesionat Sergi Mach. A més, s’afegeix a les baixes Esteve Ferrer, que es va lesionar en l’última jugada del partit contra el Cisne. “És una de les pistes més complicades, però hi anirem a fer el nostre partit”, diu Cata.

LA REACCIÓ

He mirat totes les possibilitats i cap comporta la possibilitat de baixar. Matemàticament estem salvats
Sergi Catarain
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)