Tennis

Nadal i Federer superen el partit matinal a Roma i Ramos s’acomiada

Tennis.

Tant Rafa Nadal (2), el vuit cops campió i que defnsa el títol, com Roger Federer (3), quatre vegades finalista, han fet els deures matinals en el Masters 1000 de Roma. El balear, que busca el seu primer títol del 2019, s’ha desfet del francès Jérémy Chardy per 6-0 i 6-1 en 67 minuts, mentre que el suís ha derrotat el portuguès Joâo Sousa per 6-4 i 6-3 en una hora i 20 minuts. Els dos partits corresponien a la segona eliminatòria que s’hauria d’haver jugat ahir dimecres i que es va suspendre íntegrament per la pluja. Per això, a la tarda, els torna tocar a jugar. Nadal davant del perillós georgià Nikoloz Basilaxvili (18è de l’ATP) –2-0 per a Nadal–, mentre que Federer se les haurà amb el croat Borna Coric –3-2 per al suís fins ara–. Els rivals dels dos favorits tindran l’avantatge físic de no haver hagut de jugar al matí perquè ja s’havien classificat dilluns. També ha passat el serbi Novak Djokovic (1), que ha fet fora el canadenc Denis Shapovalov per 6-1 i 6-3 i se les haurà amb kl’alemany Philipp Kohlschreiber.

El mataroní procedent de la fase prèvia Albert Ramos, per la seva banda, s’ha acomiadat contra l’argentí Diego Schwartzman per 7-6 (5) i 6-1 en una hora i 33 minuts. El català ha perdut els quatre partits que ha disputat contra el sud-americà, que a la tarda se les haurà amb l’italià Matteo Berrettini, el botxí dilluns del devaluat alemany Alexander Zverev (4).

Per un altre costat, l’australià Nick Kyrgios ha estat desqualificat després de perdre el control en el tercer set davant del noruec Casper Ruud durant el partit de la segona eliminatòria i llançar una cadira a la pista. Després d’una llarga discussió amb el jutge de cadira i el supervisor, la decisió estava presa. Ha estat expulsat del torneig quan el marcador era 6-3, 6-7 (5) i 2-1 a favor de Ruud.

També ha superat el partit del matí la jugadora del CT Barcino Garbiñe Muguruza, que malgrat la irregularitat del seu servei ha derrotat la nord-americana Danielle Collins per 6-4, 4-6 i 6-2 .A la tarda, però, s’ha retirat–tercera eliminatòria– per una lesió en la cuixa esquerra quan perdia per 6-4 i 3-1davant de la bielorussa Vicktoria Azarenka.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)