Victòria des de la defensa

Handbol. El Sarrià anul·la l’atac de l’Avilesiana i guanya el primer partit de la fase

AVILESIANA 20 SARRIÀ 25

ATLÉTICA AVILESIANA:Murias (2), Tejerina, P. González, Fernández (3), J. González, Rodríguez (4), Vivero, Suárez, López (4), Veleda, Pérez (6), Carvalho, De la Iglesia, Puig, Rubio (1) i D. González.UE SARRIÀ:Guitart, Fina (1), Arnau (7), Ballester (4), Jiménez, Esain (1), Tserno (1), Mariscal (1), Moreno, Rovira, Lozano (8), Serrano, Gutiérrez, Torres, Teixidor i Vicente (2).PARCIALS:1-2, 2-6, 4-8, 5-10, 6-11, 7-13; 8-15, 10-18, 11-20, 13-21, 16-23 i 20-25.ÀRBITRES:J.A. Romero i E. Romero. Quatre exclusions a l’Atlética i tres al Sarrià.

El Sarrià es va endur la victòria en la primera jornada la promoció d’ascens contra l’Atlética Avilesiana (20-25), l’equip amfitrió de la fase. Els jugadors de Pere Coll es posen provisionalment en la primera posició del grup –l’única que dona dret a l’ascens– perquè el vencedor de l’altre partit es va imposar per menys gols al seu rival.

Amb una defensa molt seriosa, el Sarrià va aconseguir tallar el joc ràpid de l’equip local i obrir un bon marge al descans, al qual l’Avilesiana va arribar amb només set gols marcats. En el segon temps, el rival del Sarrià va reaccionar i va exercir pressió sobre la pista. Els jugadors de Pere Coll van conservar, però, una bona diferència fins al final (16-23, 55’) i només en l’últim parcial el rival va aconseguir maquillar el marcador.

En l’altre partit, el Xiria va guanyar el Maristes Algemesí (29-26), equip que serà el rival del Sarrià avui (18 h). L’Avilesiana i el Xiria jugaran a les 20.15 h.