Futbol sala

L’Industrias fitxa Sepe per tres temporades

Futbol sala. El jugador (28 anys) torna al club després de fer una excel·lent temporada amb el Ribera Navarra

Sepe tornarà a vestir la samarreta d’Industrias Santa Coloma després d’arribar a un acord amb el club de Santa Coloma per les tres pròximes temporades. Als seus 28 anys i després de completar una excel·lent campanya amb Aspil Vidal Ribera Navarra ha decidit tornar coincidint possiblement amb el millor moment de la seva carrera esportiva.

A Aspil Vidal Ribera Navarra ha estat un jugador clau per a Pato que l’ha utilitzat en 31 dels 32 partits de lliga disputats en aquest curs i sempre com a titular.

Sepe traça cert paral·lelisme entre el seu exequip i el que es trobarà en aquesta nova etapa. “És una plantilla semblant a la qual hi ha a Ribera Navarra, un grup jove però amb molta qualitat”. “El meu rol –hi afegeix–me l’hauré de guanyar en el dia a dia confiant que puguem assolir cotes altes com ja vam fer anys enrere. Tant de bo que en un curt o mig termini es pogués repetir sabent de la dificultat que comporta. Aquest club i aquesta afició s’ho mereixen”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)