Atletisme

Els millors atletes paralímpics del món tornen a l’Hospitalet

Atletisme. Diumenge es disputa la catorzena edició del Míting Internacional Paralímpic de l’Hospitalet Gran Premi Sauleda

Una bona representació dels millors atletes paralímpics del món es tornaran a citar diumenge en la 14a edició del Míting Internacional Paralímpic de l’Hospitalet Gran Premi Sauleda. El complex esportiu de l’Hospitalet Nord acollirà a gairebé 300 atletes de 12 països diferents. La reunió s’iniciarà a les onze del matí i està previst finalitzar la competició al voltant de les dues del migdia. L’entrada serà gratuïta.

En la llista d’inscrits hi ha la presencia de campions i medallistes dels Jocs Paralímpics, dels mundials i de l’europeu, i també recordistes mundials. En aquesta edició es tornarà a viure, com l’any passat, el duel en la llargada entre l’alemany Markus Rehm –que té el rècord mundial amb 8,48 m malgrat tenir l’amputació d’una cama–, i el francès Jean-Baptiste Alaize. També destaca la presencia de l’anglès Paul Blake en els 400 m, l’escocès Aled Davies en el llançament de pes i de disc, l’italià Oxana Corso en els 400 m per paralítiques cerebrals, el francès Timothée Adolphe en els 100 i 200 m per cecs, el llançador cec italià Oney Tapia, la italiana Martina Caironi, que ja ha fet més d’un rècord mundial a L’Hospitalet en salt de llargada, la seva compatriota Simone Manigrasso en els 400 m i el polivalent sud-africà Hilton Langenhoven.

La destacada participació internacional estarà acompanyada per la presència de l’equip Paralímpic espanyol, gairebé en la seva totalitat, que tenen com a gran objectiu el campionat del Món del Dubai del proper mes de novembre. Estaran presents en aquesta cita Lorenzo Albaladejo, Kim López, Gerard Descarrega, Sara Andrés, que té com a principal objectiu superar el rècord mundial de salt de llargada. També competiran en aquest míting de L’Hospitalet els locals Mari Carmen Paredes, Xavi Porras, Martín Parejo i Ivan Soriano.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)