Tennis

Nadal venç Goffin i passa als vuitens de final de Roland Garros

Tennis.

El balear Rafa Nadal (2) ha superat amb comoditat el belga David Goffin ()27) per 6-1, 6-3, 4-6 i 6-3 i s’ha plantat en els vuitens de final de Roland Garros, torneig que ja ha guanyat onze vegades. El manacorí jugarà contra l’argentí Juan Ignacio Londero.

Davant del seu primer rival d’entitat en aquesta edició, Nadal ha sortit com una piconadora en un primer set en què ha esborrat de la pista el belga, que només ha sumat deu punts. S’ha mantingut ferm en el segon acte. La millora del joc del belga ha estat insuficient. Nadal ha segellat el triomf parcial amb dos trencaments (4/5 en el global fins a aquell moment). En el tercer set, però, Goffin ha aixecat tres pilotes de break en contra en el segon joc i ha trencat en el novè (4-5) allargant el partit (4-6). En el quart acte, però, el manacorí ha segellat el seu triomf amb un altre break (5/10). El balear ha connectat 38 cops guanyadors i ha comés 21 errors no forçats. Goffin n’ha fet 33, amb 35 cops guanyadors.

El mestre suís Roger Federer (3), per la seva banda, ha derrotat el jove noruec de 20 anys Casper Ruud per 6-3, 6-1 i 7-6 (8) i s’enfrontarà en els vuitens a l’argentí Leonardo Mayer. Els grans actius del de Basilea han estat els seus 52 cops guanyadors i un 80 per cent de punts guanyats amb el seu servei, a més de segellar 21/27 punts a la xarxa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)