Patinatge

Carla Escrich i Pere Marsinyach guanyen l’estatal amb autoritat

Patinatge artístic. Els dos campions de la categoria júnior també han sigut patinadors catalans, Lídia Pujol i Pau Garcia

Els patinadors catalans han guanyat les quatre categories dels campionats d’Espanya que s’han disputat a Bilbao. Carla Escrich (CPA Caldes d’Estrac) i Pere Marsinyach (Foment Cardoní) s’han imposat amb autoritat en la categoria sènior, mentre que Lídia Pujol i Pau Garcia, tots dos del Reus Deportiu han dominat en la categoria júnior.

Carla Escrich ha fet un gran programa llarg i ha aconseguit la primera posició amb 150,28 punts per davant de Nadia Iglesias (Reus Deportiu) que ha tingut una puntuació de 122,70 i de Núria Gas (CP L’Aldea) que també ha superat els cent punts (102,08). Mònica Gimeno (CP l’Aldea) havia aconseguit la millor puntuació en el programa curt però va ser baixa en el llarg perquè va recaure de la lesió que la va mantenir apartada de la competició la temporada passada.

En la categoria masculina Pere Marsinyach s’ha emportat el títol amb 223,93 punts i darrera seu hi ha hagut una gran lluita per les medalles amb tres patinadors en només cinc punts. Llorenç Álvarez (CPA Ripollet) ha aconseguit el subcampionat amb 192,067, mentre que el madrileny Sergio Canales (Reus Deportiu) ha pujat a la tercera plaça del podi amb 188,35. La quarta plaça, a un punt del podi, ha sigut pel valencià Kilian Gomis (CA Montemar) amb 187,22.

Les categories júnior les han dominat dos patinadors del Reus Deportiu. Lídia Pujol ha guanyat el títol en noies amb 92,89 i el campió mundial Pau Garcia ha estat el millor entre els nois amb 187,36.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)