Més esport

Núria Vilarrubla guanya la medalla de plata en C-1 de l’europeu d’eslàlom

Piragüisme. La palista de La Seu d’Urgell puja per quarta vegada al podi europeu en una prova individual

Núria Vilarrubla ha aconseguit una espectacular medalla de plata en C-1 en el campionat d’Europa d’eslàlom que s’ha disputat a la localitat francesa de Pau. La palista de La Seu d’Urgell ha pujat al podi per quarta vegada en una prova individual, després de ser tercera els anys 2013 i 2015 i guanyar el títol al 2016.

Núria Vilarrubla ha ocupat la cinquena posició en una complicada semifinal en que totes les participants han penalitzat. Els seus 122.71 segons l’han situat a 5.09 de la txeca Tereza Fiserova que ha aconseguit el millor temps. En la final de les deu millors la catalana ha millorat la seva actuació i ha finalitzat segona amb 120.15, amb dos segons de penalització. Només l’ha superat la britànica Mallory Franklin, subcampiona l’any passat, que ha fet un temps d’1:09.95 i ha sigut l’única que no ha penalitzat. El podi l’ha completat una altre britànica, Kimberley Woods, amb 125.39 a més de cinc segons de Núria Vilarrubla

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)