Handbol

El Bordils prescindeix de Jesús Mach i Sergi Catarain

Handbol. El coordinador de la secció els sis darrers anys i l’entrenador del primer equip les dues últimes temporades no seguiran al Blanc i Verd

El Club Handbol Bordils ha anunciat aquest matí que Jesús Mach i Sergi Catarain no seguiran exercint les seves funcions a l’entitat la propera temporada. En el mateix comunicat, l’entitat bordilenca apunta que treballa per confeccionar el proper organigrama tècnic de la secció i que n’anunciarà les novetats properament.

Jesús Mach va ser presentat ara fa cinc anys com a coordinador de la secció d’handbol del Bordils, just quan es va acabar el primer curs del club a la Divisió d’Honor Plata. Pel que fa Sergi Catarain, el palafrugellenc va ser fitxat fa dos anys per Mach, per cobrir la baixa de Pau Campos a la banqueta del Blanc i Verd.

Cata, que arribava a Bordils amb molt poca experiència com a entrenador provinent del Garbí, ha mantingut l’equip a la categoria les dues temporades. En la primera va aconseguir la cinquena permanència del club a plata en la penúltima jornada de lliga, malgrat perdre 22-24 contra el Covadonga –només hi havia d’empatar però es va salvar gràcies a la derrota de l’Aranda amb el Barça B–. El Bordils guanyaria després la copa catalana trencant una sequera de tres anys, després que n’enllacés cinc en sis edicions, i tornaria a jugar la Supercopa, aquest estiu passat.

Aquest curs el conjunt del Blanc i Verd s’ha salvat de nou a la segona categoria de l’handbol estatal, amb una diferència més àmplia tant en punts com en temps perquè a les darreres jornades ja hi va arribar salvat. L’equip ha acabat desè amb dos punts sobre el descens tot i perdre el penúltim partit i empatar el darrer. Dijous, el Bordils va ser eliminat en els quarts de final de la copa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)