Handbol

Doble canvi en la direcció del Bordils

Handbol. El coordinador i el tècnic del primer equip, Jesús Mach i Sergi Catarain, no continuaran al Blanc i Verd

El Club Handbol Bordils va anunciar ahir al matí que Jesús Mach i Sergi Catarain no continuaran exercint les seves funcions a l’entitat aquest curs que ve, en un comunicat en què el club assenyala que treballa per confeccionar el pròxim organigrama tècnic. El club del Blanc i Verd agraeix la tasca al coordinador dels sis últims anys i a l’entrenador del primer equip les dues darreres temporades.

Se’n va

“He decidit tancar un cicle”, diu Jesús Mach, que per motius personals deixa el club. “Són anys molt intensos i amb molta pressió; he de desconnectar un temps per tornar a reenganxar-me”, argumenta Mach, agraït a la família per les hores que ha dedicat al club i, també, als entrenadors, el seu equip i les dues juntes que ha tingut al Bordils. “El 2013 vam marcar dos objectius molt clars i ambiciosos. Que la base estigués al nivell del primer equip i que poguéssim nodrir el primer equip dels jugadors de la casa. I ho hem assolit”, avalua Mach, que venia d’entrenar el Llagostera després de la seva sortida de Sarrià. “La base està a un nivell molt alt i els últims quatre anys s’han doblat els equips en totes les categories i hem estat al top-4 català, fases i sector d’Espanya. I els jugadors de la casa han tingut molts minuts al plata i s’ha mantingut la categoria amb jugadors de quilòmetre zero”, argumenta, i hi afegeix: “Són moltes hores i quan acaba una temporada estàs començant l’altra. Falta motivació.”

Treball, hores, dedicació

La sortida de Cata és diferent. Sense proposta del club per continuar, el tècnic de la cinquena i la sisena permanència a plata deixa el Blanc i Verd havent fet una gran progressió com a tècnic. Catarain arribava per cobrir la baixa de Pau Campos, sense experiència en l’àmbit estatal i només havent dirigit el Garbí en l’àmbit català.

“Han estat molt durs, sobretot aquest segon. L’any passat, en l’aspecte esportiu, que vam començar a baix de tot i vam haver d’anar remuntant. I en aquest ha estat mentalment, tenir la salvació a les mans i veure que som pocs i hi ha hagut moments tensos”, sintetitza l’entrenador respecte a aquests dos cursos, dels quals guarda un molt bon record per al club i l’afició. “He crescut molt. De tot se n’aprèn i només en trec coses positives: m’han tractat molt bé i no tinc cap queixa en l’aspecte personal”, diu l’exporter professional, que en 60 partits a plata deixa un bagatge de 50 punts (10 triomfs, 5 empats i 15 derrotes aquest curs i 11, 3 i 16 l’anterior amb un 0-4 d’inici). “M’agraden molt els reptes, no m’espanto i he demostrat que amb treball, hores i dedicació tots tenim marge de millora”, diu Catarain, fent balanç dels seus dos anys: “Hem millorat molt i jo també com a entrenador i gestor de grups. Si fem un valoració d’una nota molt alta, ens acostem a la realitat.”

LES REACCIONS

El 2013 vam marcar dos objectius: que la base estigués al nivell del primer equip i que aquest es nodrís dels jugadors de la casa
Han estat dos anys molt durs. El primer en l’aspecte esportiu, que vam començar a baix de tot, i aquest en el mental
Sergi Catarain
La base està a un nivell molt alt i hem mantingut la categoria amb jugadors de quilòmetre zero
Jesús Mach
No crec que em pugui retreure res a mi mateix. Hem millorat molt i jo també com a entrenador i gestor de grups
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)