Tennis

Suspès per la pluja el Wawrinka-Federer i el Nishikori-Nadal

Tennis.

La pluja ha obligat a suspendre, sembla que provisionalment fins a quarts de vuit segons les previsions, els partits de quarts masculins de Roland Garros. Rafa Nadal (2) té el peu del coll del japonès Kei Nishikori i el domina per 6-1, 6-1 i 4-2 després d’una hora i 41 minuts de superioritat abassegadora del balear. El duel entre els suïssos Stan Wawrinka (24) i Roger Federer estava sent espectacular. Federer domina per 7-6 (4), 4-6, 7-6 (5) i 3-3 malgrat haver malbaratat 15 pilotes de break (1/16) en un exercici de genialitats i potència per part de tots dos contendents que s’havia allargat tres hores i 17 minuts de tennis d’altura. Els dos partits s’han suspès quan encara no plovia per poder passar l’estora i tapar abans les dues pistes centrals del complex del Bois de Boulogne. Feia estona que plovia amb intensitat al centre de París.

L’únic partit finalitzat fins ara és el que ha guanyat en el primer torn de la central la britànica Johanna Konta (26) contra la nord-americana Sloane Stephens per 6-1 i 6-4 en una hora i 11 minuts. Jugarà la semifinal contra la vencedora del partit entre la croata Petra Maric (31) i la txeca Marketa Vondrousova.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)