Tennis

Federer venç Wawrinka en un duel èpic i jugarà la semifinal contra Nadal

Tennis.

El retornat a la terra de París Roger Federer (3) i el balear Rafa Nadal (2) jugaran divendres la semifinal de Roland Garros després de resoldre avui amb diferents graus de dificultat els seus compromisos. L’onze cops campió s’ha passejat davant del japonès Kei Nishikori (7) per 6-1, 6-1 i 6-3 en una hora i 51 minuts, mentre que el derbi suís entre Federer i Stan Wawrinka (24) ha delectat els aficionats tant per la tècnica depurada, com per la potència i el caràcter de tots dos jugadors, que han dut el seu tennis al límit. El millor partit del torneig s’ha decantat del costat del geni de Basilea per 7-6 (4), 4-6, 7-6 (5) i 6-4 en tres hores i 35 minuts de pitet. Wawrinka, que ha salvat 16 pilotes de break en contra –2/18 per a Federer–va ser el darrer jugador que havia batut el geni de Basilea a Roland Garros en els quarts del 2015 en la seva darrera participació. Aquell any, Stanimal va ser el campió remuntant a Novak Djokovic en la final.

Tots dos partits han estat aturats en els seus trams finals si fa no fa una hora per culpa de la pluja. El duel suís amb 3-3 del quart set i el partit de Nadal, quan el manacorí dominava el tercer per 4-2.

En el quadre femení, la britànica Johanna Konta (26) ha derrotat també en quarts la nord-americana Sloane Stephens (7) per 6-1 i 6-4 en una hora i 11 minuts. Jugarà la semifinal contra la txeca de 19 anys Marketa Vondrousova (38a), que ha derrotat la croata Petra Martic (31) per 7-6 (1) i 7-5.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)