Handbol

El campionat estatal infantil, a Bordils i Sarrià

Handbol. El conjunt sarrianenc ja va ser el campió de Catalunya en el top-4, del qual era l’amfitrió, ara fa un mes, i el Bordils, quart

El Club Handbol Bordils i la Unió Esportiva Sarrià organitzen des d’avui i fins diumenge la fase final del campionat estatal infantil, amb els vuit millors equips un cop disputats els respectius campionats autonòmics i les posteriors fases del sector. Bordils i Sarrià juguen a casa seva la fase de grups, el primer i el segon de cadascun es trobaran en les semifinals dissabte a Sarrià de Ter, mentre que la final serà al Blanc i Verd diumenge en una hora que s’ha de definir avui; també s’han de confirmar els de les semifinals. Els partits seran oferts en streaming a La Liga Sports.

“Arribar aquí és un superpremi a la temporada i al treball que hem fet aquests dos anys. L’aspiració màxima que podem tenir és aconseguir jugar dissabte, arribar a la semifinal i, a partir d’aquí, ja es veurà”, diu Guillem Torres, l’entrenador de l’equip sarrianenc i coordinador dels equips de la base del club alhora. El Sarrià ja va guanyar el campionat de Catalunya, del qual era l’amfitrió, després de superar el Barça en la final 29-26.

“Estem entre els vuit millors equips d’Espanya i això significa que no hi ha cap equip manc, coix o que sigui fàcil. Ni nosaltres tampoc, ja que si hi hem arribat és per alguna cosa”, diu l’entrenador del Bordils, Quim Cos, que es marca l’objectiu d’aquesta fase a anar “partit a partit. Pot ser que anem guanyant, que els perdem tots... Mirarem el primer i després ja els anirem analitzant. No ens posem metes ara mateix”, diu l’entrenador, que espera tenir l’ajuda del públic com un factor desequilibrant.

Grup 1 (Bordils)
Avui Barça Lassa - Covadonga 17.45 h
Maristas Màlaga - Bordils 19.30 h Demà
Maristas - Covadonga 17.45 h
Bordils - Barça Lassa 19.30 h
Divendres Barça Lassa- Maristas 17.45 h Covadonga - Bordils 19.30 h
Grup 2 (Sarrià de Ter)
Avui Palautordera - Iplacea 17.45 h Almeria - Sarrià 19.30 h
Demà Almeria - Iplacea 17.45 h Sarrià - Palautordera 19.30 h
Divendres Palautordera - Almeria 17.45 h Iplacea - Sarrià 19.30 h
Semifinals (Sarrià de Ter)
Dissabte Primer grup 1- segon grup 2 17.00 h Primer grup 2 - sego grup 1 19.00 h
Final (Bordils)
Diumenge
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)