Patinatge

La marató, el colofó dels WRG

Patinatge de velocitat. Els organitzadors esperen que uns 1.200 patinadors inundin el circuit urbà que estarà situat entre l’avinguda Diagonal i el passeig de Gràcia el dia 14 de juliol

El diumenge 14 de juliol, l’última jornada dels World Roller Games 2019, al centre de Barcelona es disputarà la marató, cita que pertany al campionat del món de velocitat. Per primera vegada tindrà categoria Open i també inclourà atletes federats (sèniors i júniors) que vulguin participar-hi i que s’hi hauran d’inscriure a través de les seves respectives federacions. La marató dels World Roller Games també serà campionat del món màster per a patinadors de més de trenta anys.

Arrencarà a les vuit del matí amb la categoria femenina, mentre que la masculina començarà a les deu.

El recorregut consistirà en cinc voltes al circuit del passeig de Gràcia i avinguda Diagonal fins a completar els 42,195 quilòmetres reglamentaris. El traçat comença i acaba a prop de la Pedrera (a la confluència del passeig de Gràcia amb el carrer Provença) i recorre la Diagonal fins a la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona (av. Doctor Marañón).

Es repartiran 34.000 dòlars en premis, 17.000 per als homes i 17.000 per a les dones, i s’espera la participació d’uns 1.200 patinadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)