Handbol

El millor inici de la fase final possible

Handbol. Bordils i Sarrià comencen el camí cap al títol estatal, que juguen a casa fins diumenge, amb victòria

BORDILS 31 MÀLAGA 25

CLUB HANDBOL BORDILS:Martínez, Trullas (3), Farrés, Oliver, Frigola (8), Bañeras (1), Joher (2), Comas (6), Adroer, Pou (3), Xifra, Casals (4), Ruiz i Ionut (4).MARISTES MÀLAGA:Muriana, Javier García, Corrales (6), Alejandro García, Morales (5), Eduardo Ruiz, Carlos Aleksandr Pérez, Moreno, Castillo, David Pérez (2), Hidalgo (2), Salido, Pastor, Abilio Ruiz (7), Soriano (1) i Gañán (2).PARCIALS:2-0, 6-2, 8-5, 11-9, 15-11, 17-13, 22-15, 24-20, 28-22, 31-25.ÀRBITRES:Jordi Pinilla Iglesias i Eric deirós Borràs. Exclusions a Ionut del Bordils i a J. Garcia i Hidalgo del Màlaga.

SARRIÀ 25 ALMERIA 23

UNIÓ ESPORTIVA SARRIÀ:Garcia (2), Rispau (12), Quiroga, Kleiner (1), Martín, Planagumà, Mallola (1), Arroyo (1), Arnau Teixidor (2), Adrià Teixidor (1), Falgàs (2) Delgado, Vargas, Nievas (3) i Riera.BAHÍA DE ALMERÍA:Márquez, Segovia, Alcaraz, Rodríguez, Rashad (9), Daniel Hernández, Las Heras, Álvaro Ortiz, Sánchez (6), Castilla (2), Pablo Hernández, Moreno, Gálvez (3), Vizcaíno, Portero (1) i Víctor Ortiz (2).PARCIALS:3-2, 6-4, 8-7, 10-9, 13-11, 15-13, 19-15, 20-17, 22-18 i 25-23.ÀRBITRES:Francisco José Martínez Hita i Víctor García Baños. Exclusions a Rispau (2), Kleiner (3, desqualificat), Falgàs i Nievas (2) del Sarrià i a Rodríguez i Portero de l’Almería.

Bordils i Sarrià van debutar amb triomf a la fase final del campionat estatal infantil, que organitzen de manera conjunta i que es disputa fins diumenge (la final és a Bordils) als dos pavellons dels clubs de referència al Gironès. Els dos conjunts es veuen avui les cares contra els altres dos catalans d’aquesta fase, que ahir també van començar amb victòria. El Bordils contra el Barça i el Sarrià davant el Palautordera. Els dos primers de cada grup s’encreuen dissabte a les semifinals, a Sarrià de Ter totes dues (a les 16 h i a les 17.45 h) entre el primer classificat d’un grup contra el segon de l’altre (ara una seria entre el Bordils i el Sarrià) i al revés.

El Bordils va començar d’allò més bé i en el descans ja tenia el partit encarrilat. “Hem fet un senyor partit, sabent què havíem de fer, molt, en defensa, en atac... Tot ha sortit molt bé, també a la porteria”, donava valor Quim Cos, el tècnic bordilenc, que destacava el paper de tots els seus jugadors. “Covadonga ens ha donat una molt bona impressió, hem de lluitar cada partit”, hi afegia sobre la filosofia que marcava en la prèvia de la fase, qüestionat pel duel que té avui el Bordils amb el Barça.

Els nervis del debut

El Sarrià va acabar patint i tot, per superar l’Almeria. Tot i anar sempre al davant en el marcador, el conjunt sarrianenc no es va trobar còmode davant una defensa més tancada del que s’esperaven els locals. “L’arbitratge, que ha estat un pel estrany, i els nervis ens han permès desplegar el nostre joc”, reconeixia Guillem Torres, entrenador de l’equip que va guanyar el campionat de Catalunya al top-4 disputat fa un mes, també a Sarrià de Ter. “En cap moment ens hem escapat de més de 4, se’ns han posat a un i al final hem patit”, deia el tècnic, que va demanar temps mort a 19 segons per acabar i amb 24-23 en el marcador. Adrià Rispua, autor de 12 gols (màxim golejador de la fase amb un gol més que Bruno Cañas, del Palautordera), va tancar el resultat a 9 segons per acabar.

QUATRE DE QUATRE

Avui (19.30 h) es veuen les cares els equips catalans, tots amb triomf ahir
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)