Handbol

Sort desigual per al Sarrià i el Bordils

Handbol. El Sarrià guanya l’Iplacea (26-24) i jugarà les semifinals contra el Covadonga, botxí del Bordils (20-28)

Desenllaços desiguals per al Sarrià i el Bordils en la tercera jornada de la fase final del campionat d’Espanya infantil d’handbol. Només el Sarrià va aconseguir classificar-se per a les semifinals, gràcies a la victòria en la tercera jornada contra l’Iplacea (26-24). L’equip de Guillem Torres suma sis punts en tres partits que el deixen com a primer classificat del grup 2. El Bordils, en canvi, va perdre contra el Covadonga (20-28) i no va poder finalitzar entre els dos primers llocs del seu grup, que són els que donaven dret a disputar la semifinal. Una victòria del Bordils l’hauria deixat segon i l’hauria aparellat amb el Sarrià en una de les semifinals d’avui.

Tres de tres

La trajectòria del Sarrià en la fase de grups va acabar de forma immaculada. Els jugadors de Guillem Torres van imposar-se en els seus tres partits, els dos primers disputats contra l’Almeria (25-23) i el Palautordera (19-17). Contra l’Iplacea, tot i sortir amb un equip titular no habitual, el Sarrià es va avançar aviat en el marcador amb una diferència de sis gols (8-2, 12’) i va mantenir el ritme alt fins al descans (16-9). En el segon temps, però, els rivals van sortir a la pista decidits a pressionar el Sarrià. L’Iplacea va endurir la defensa i va escurçar distàncies fins a aconseguir capgirar el resultat en el minut 18 (20-21). La reacció local no es va fer esperar i amb dos contraatacs ràpids el Sarrià va recuperar el domini fins a segellar la victòria.

El Bordils, en canvi, no va tenir cap possibilitat contra el Covadonga, que va ser clarament superior. Els desencerts en atac i els problemes per defensar van passar factura als de Quim Cos, que acaben tercers del grup 1 empatats a dos punts amb el Covadonga i el Màlaga.

Les semifinals d’avui, retransmeses en streaming al web de Valonmano con V, començaran a les 17 h amb el partit entre el Barça i l’Almeria. El Sarrià i el Covadonga jugaran a les 19 h.

LA DADA

Adrià Rispau, màxim golejador de la fase (25) empatat amb José Sánchez.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)