Més esport

Jordi Xammar i Sílvia Mas lluitaran per les medalles en la final de la copa del món

Vela. El barceloní ha arribat a la Medal Race de demà en el segon lloc de la classe 470 masculina, i la barcelonina ha pujat a la tercera posició en el 470 femení

Els barcelonins Jordi Xammar i Sílvia Mas lluitaran per les medalles de la final de la copa del món en les classes 470 masculina i femenina respectivament. Demà disputaran les Medal Race de les seves classes en que els deu millors buscaran les tres primeres posicions.

Jordi Xammar i el gallec Nicolás Rodríguez ocupen la segona posició després de les deu regates amb un total de 35 punts. En l’última jornada d’avui han guanyar la novena regata i han fet un 23 llocs –descartat–, en la desena. La primera plaça és pels australians Mathew Belcher i William Ryan, els campions olímpics, amb 15 punts. La tercera posició és pels francesos Hippolyte Machetti i Sidoine Dantes amb 46 punts.

Sílvia Mas i la canaria Patricia Cantero han pujat de la cinquena a la tercera posició gràcies a la seva bona actuació de les dues últimes regates. El sisè lloc i la tercera posició d’avui els han fet sumar 60 punts. En tenen deu de marge respecte a la quarta posició que ocupen les poloneses Agnieszka Skrzypulec i Jolanta Ogar. Estan allunyades del primer i el segon lloc de les britàniques Hannah Mills i Eilidh McIntyre amb 36 punts i les franceses Camile Lecointre i Aloise Retornaz amb 37 respectivament. Bàrbara Cornudella i Sara López no han entrat en la regata de les medalles i han finalitzat en la catorzena posició que han ocupat en les darreres jornades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)