Handbol

El Sarrià, a la final contra el Barça

Handbol. Va derrotar el Covadonga i reeditarà la final del campionat català, que va acabar amb triomf del Sarrià

SARRIÀ 29 COVADONGA 21

SARRIÀ:Garcia, Rispau (10), Quiroga (1), Kleiner (3), Martín, Planagumà, Mallola (2), Arroyo (4), Arnau Teixidor, Adrià Teixidor (1), Falgàs (2), Delgado, Vargas, Nievas (6) i Riera.COVADONGA:Canal (2), Fernández, Frade, Loureiro, Rodríguez, Lema (7), Pérez, Álvarez (4), Montoto (4), Martínez (2), Hidalgo, Arias (1), López, Fernández (1), Paino i Sandoval.PARCIALS:3-1, 4-4, 8-6, 13-8, 14-9, 16-10; 19-14, 23-17, 25-20 i 29-21.ÀRBITRES:Jordi Pinilla i Èric Deiros. Exlcusions a Planagumà (2), Adrià Teixidor (2) i Falgàs, del Sarrià, i a Álvarez (2), del Covadonga.

El Sarrià va classificar-se per a la final del campionat d’Espanya infantil d’handbol amb la victòria contra el Covadonga (29-21). L’equip de Guillem Torres havia accedit a les semifinals com a primer del grup 2 gràcies a les tres victòries en la fase regular. El bitllet per a la final passava per derrotar el Covadonga, equip que divendres havia eliminat el Bordils.

Amb l’avantatge de jugar a casa, el Sarrià va fer una bona sortida de partit i va obrir diferències a partir del tercer parcial. El tècnic sarrianenc va insistir als seus jugadors de la necessitat d’anul·lar les dues principals peces en atac del Covadonga –dos jugadors habituals de la selecció asturiana– i l’estratègia va sortir a la perfecció. “Juguen a primera línia i són molt forts, però els hem neutralitzat.”

Quan el Sarrià va arribar als sis gols d’avantatge ja no va haver de patir pel resultat del partit, i encara va augmentar dos gols la diferència final.

El Sarrià es veurà les cares en la final d’avui contra el Barça, que va guanyar l’altra semifinal contra l’Almeria (40-15). Els dos equips ja van coincidir en la final del campionat de Catalunya, en què el Sarrià es va imposar 29-26. La final es disputarà a les 12.45 h a Bordils. Abans, a les 11 h, tindrà lloc el partit pel tercer lloc entre el Covadonga i l’Almeria.

El Sarrià sènior, en la copa catalana

L’equip sènior del Sarrià, recentment ascendit a la divisió d’honor de plata d’handbol, diputarà aquesta tarda (19 h) la semifinal de la copa catalana. El seu rival serà un conegut habitual de la primera estatal, l’OAR Gràcia. El Sarrià va guanyar el partit de la primera volta contra l’equip vallesà a casa (33-26) i va empatar a domicili (22-25). El vencedor del partit d’avui s’enfrontarà en la final contra la Roca, que dijous va imposar-se en la semifinal vallesana contra el Granollers B (27-28). Els dos finalistes s’asseguraran una plaça per disputar, a final d’estiu, la supercopa de Catalunya contra un dels dos equips catalans de l’Asobal (Barça o Granollers). L’últim precedent del Sarrià a la supercopa es remunta a fa dos anys, quan va perdre contra el Granollers a semifinals (26-29).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)