Handbol

Plata per al Sarrià en l’estatal infantil

Handbol. El Barça ha estat proclamat campió en la final disputada a Bordils (33-28)

El Sarrià acaba d’aconseguir el seu millor resultat en les categories de formació, el subcampionat en el campionat estatal infantil la fase final del qual han organitzat la Unió Esportiva Sarrià i l’Handbol Bordils.

El conjunt de Guillem Torres, que havia guanyat el campionat de Catalunya a Sarrià de Ter contra el Barça (29-26), ha cedit en el duel pel títol que s’ha disputat al Blanc i Verd de Bordils contra el conjunt blaugrana.

El major èxit sarrianenc fins ara era el bronze en l’estatal juvenil, a Alcobendas el 2014 en un equip format pel gruix de jugadors que han liderat el primer equip en el recent ascens a la divisió d’honor plata.

Adrià Rispau ha estat la sensació del Sarrià i del torneig (16 gols avui). El lateral ha donat tres avantatges al conjunt sarrianenc a l’inici del partit (0-1, 2-3 i 4-5), que el conjunt blaugrana ha encarrilat amb un primer parcial de 4-0 que ha obligat Torres a demanar el primer temps mort (8-5, 10:56). El segon minut de Torres ha estat al 17:57 amb 15-8 al marcador i, com en l’anterior, ha estat Guillem Mallola el que ha mogut el marcador (8-6 i 15-9).

La final estava sentenciada al descans (20-11) però el Sarrià ha mostrat un gran orgull i tot i anar 11 gols per sota (29-18) ha pogut ajustar el resultat (32-25).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)