Ciclisme

La Transpyr, deu anys

Ciclisme. 400 participants afronten el repte de creuar el Pirineu en bici, ahir de Roses a Camprodon i avui fins a la Seu, amb destí a Hondarribia

La desena edició de la Transpyr, l’aventura de creuar el Pirineu per la vessant sud des del Mediterrani fins al Cantàbric, va arrencar ahir amb l’etapa de Roses a Camprodon. Hi ha 400 participants de 26 països amb l’objectiu d’arribar a Hondarribia.

La Seu d’Urgell és el punt final de la segona etapa, avui, amb un recorregut de 117 km (2.600 m D +) per als corredors del Gran Raid, la modalitat de BTT (750 i 18.000 en total). Francesc Grau i Pere Amadó van ser els més ràpids en el tram cronometrat, de 19 km (avui n’hi ha dos, amb 34 en total).

Una de les novetats d’aquest 2019 és la Gravel, amb trams paral·lels per pista a la BackRoads, que ahir tenia 150 quilòmetres –com avui, inclòs el temut Pradell– i cinc ports.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)