Handbol

Pau Campos i Carles Ramonet agafen les regnes del Bordils

Handbol. Tornen al club per fer de director esportiu i entrenador de l’equip de plata respectivament

El CH Bordils ha anunciat el retorn al club de Pau Campos i Carles Ramonet com a entrenador del primer equip (divisió de plata) i director esportiu respectivament. Relleven en el càrrec Sergi Catarain i Jesús Mach. Campos (La Bisbal, 1976) va ser l’entrenador que va pujar l’equip a la divisió de plata i que el va mantenir a la categoria les primeres temporades abans de fitxar pel CSM Bucarest l’estiu del 2017. Fins aquest curs ha treballat a la federació catalana com a director tècnic i també ha exercit de seleccionador femení.

La seva trajectòria professional, a banda de l’ensenyament secundari i universitari, a nivell esportiu, ha anat lligada als equips de base i sènior del nostre club, al FC Barcelona, i a la de diverses categories de les seleccions catalanes d’handbol.

Carles Ramonet (Figueres, 1973), per la seva banva, va pujar el segon equip del Bordils a la 1a estatal. Llicenciat en Educació Física i Esport (INEFC) per la UB (mestratge d’handbol i especialitat en gestió esportiva) i postgrau en direcció i gestió d’instal·lacions esportives, piscines i zones d’aigua (UAB). Actualment exerceix de cap del Servei d’Esports de la Diputació de Girona i la seva trajectòria professional també ha estat sempre lligada a l’àmbit de la gestió esportiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)